PCI on tuotekehityksen edelläkävijä
banneri_2000x600
Euroshrink tuotteet
Seccoral-banner
Vedeneristeratkaisu jatkuvasti kosteaan tilaan
nanofugpremium-banner
Premium luokan saumauslaasti kaikille laatoille ja luonnon kiville
etusivuluokkakuva-banner
barraflame-banner
Edustamme Suomessa ETA hyväksyttyä BARRAFlame palokatkojärjestelmää

Tervetuloa BestLevelin verkkopalveluun!

Euroshrink

Euroshrink tuoteperhe sisältää laajan valikoiman PVC, alumiini ja RST profiileja eri tarkoituksiin. Tuoteperhe sisältää myös RST lattiakaivot, itseliimautuvat mosaiikkilaatat ja laatoitustyökalut. Järjestelmä tuo ratkaisun lähes jokaiseen tarpeeseen.

PCI - märkätilakynnys ja -karmiratkaisut

Vedeneristekynnykset ja märkätilakarmit ovat tarkoitettu kylpyhuoneisiin ja tiloihin, jotka vedeneristetään. Järjestelmä mahdollistaa vedeneristeen nousun lattiapinnasta vaatimusten mukaisesti. Lisäksi seinien vedeneristys saadaan helposti ja siististi toteutettua märkätilakarmiin PCI vedeneristysjärjestelmällä.

Palvelemme rakennusliikkeitä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä

Palvelumme

PCI-tuoteperhe

Tuotevalikoimastamme löydät ratkaisut niin pohjustukseen, tasoitukseen, vesieristykseen, laattojen kiinnitykseen kuin saumaukseenkin. Meiltä löydät tuotteet myös luonnonkivilaatoille. PCI-tuoteperheen tuomien ominaisuuksien avulla rakennushankkeen aikataulua pystytään olennaisesti tehostamaan. BestLevel Oy edustaa PCI-tuoteperhettä Suomen markkinoilla. Lue lisää.

Tuote sertifikaatit

ETAG 026 Pääosa rakennustuotteiden CE-merkinnöistä tapahtuu tuotestandardien mukaisesti. Jos harmonisoitua tuotestandardia ei ole tai tuote poikkeaa standardista, on CE-merkintä mahdollinen eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) avulla. Lue lisää.

ETAG 022 Pääosa rakennustuotteiden CE-merkinnöistä tapahtuu tuotestandardien mukaisesti. Jos harmonisoitua tuotestandardia ei ole tai tuote poikkeaa standardista, on CE-merkintä mahdollinen eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) avulla. Lue lisää.

Palveluauto 

Huolehdimme ammattikäyttäjien vedeneristys- ja laatoitustuotteiden hallinnasta. Palvelun tavoitteena on minimoida yrityksesi tarvikkeiden hankkimisesta aiheutuvia kokonaiskustannuksia, sekä vapauttaa hankkimiseen käytettyä aikaa itse tuottavaan työhön. Lue lisää.

Viimeksi lisätyt tuotteet

Scroll to Top