Koulutus

BestLevel kouluttaa

Haluamme olla tehostamassa asiakkaidemme prosessia työmailla. Yhtenä tärkeänä osana toimintaamme on jatkuva kouluttaminen. Tuote – ja käyttökoulutuksen avulla perehdytämme PCI – Tuoteperheen käyttäjät tuotteiden ominaisuuksiin, oikeisiin työtapoihin ja vallitseviin rakennusmääräyksiin. Järjestämämme koulutukset ovat maksuttomia.

Urakoitsijat ja asentajat

Tavoitteemme on, että voimme kouluttaa jokaisen PCI-Tuoteperhettä käyttävän asentajan / työnjohtajan. Pidämme koulutuksia työmailla, sekä toimipisteessämme Vantaalla. Koulutuksen suorittaneille myönnetään sertifikaatti PCI – vedeneristysjärjestelmälle. Myöntämällämme sertifikaatilla voidaan ylläpitää myös VTT:n myöntämää märkätila-asentajasertifikaattia.

  1. Koulutus työmaalla: Työn alkaessa pidämme koulutuksen siten, että siitä on mahdollisimman vähän häiriötä työn etenemisen kannalta. Työmaalla pidettävästä koulutuksesta sovitaan aina työnjohdon kanssa.
  2. Koulutus Vantaalla: Järjestämme koulutuksia myös toimipisteellämme Vantaan Koivuhaassa. Koulutus sisältää teorian lisäksi myös käytäntöosuuden.

Arkkitehdit, suunnittelijat, isännöitsijät ja valvojat:

PCI – Tuoteperhe tarjoaa ratkaisuja moneen tilanteeseen. Järjestämme myös info-/koulutustilaisuuksia arkkitehdeille, suunnittelijoille, isännöitsijöille ja valvojille. Tulemme mielellämme myös toimistollenne kertomaan PCI-tuoteperheen tuomista eduista Suomen rakentamiseen. Suunnittelijoille kohdistettua materiaalia löytyy “suunnittelijoille” välilehdeltä. Pyydettäessä toimitamme materiaalin myös muistitikulla.

Palokatkokoulutus

Järjestämme palokatkokoulutuksen kerran kuukaudessa toimipisteessämme Vantaalla. Koulutukset pitävät sisällään oleellista tietoa palokatkojen tekemisestä sekä tutustutaan BarraFlame palokatkojärjestelmään. Koulutus on kaikille avoin.

Scroll to Top