Palvelu

Palvelukuvaus

Huolehdimme ammattikäyttäjien vedeneristys- ja laatoitustuotteiden hallinnasta. Työskentelemme myös sen eteen, että arkkitehtien, suunnittelijoiden ja isännöitsijöiden tarvitsema tieto olisi mahdollisimman helposti saatavilla. 

Palvelun tavoite

Palvelun tavoitteena on minimoida yrityksesi tarvikkeiden hankkimisesta aiheutuvia kokonaiskustannuksia, sekä vapauttaa hankkimiseen käytettyä aikaa itse tuottavaan työhön. Tavoitteenamme on huolehtia yrityksestäsi niin, että pystymme tuottamaan työllesi todellista lisäarvoa. Autamme ja opastamme työmaallasi oikeiden tuotteiden valinnassa, määrälaskennassa sekä toimitamme tavarat sovitun aikataulutuksen mukaisesti.

Haluamme rakentaa yhdessä yrityksesi kanssa juuri teitä parhaiten palvelevan järjestelmän.

BestLevel palvelujärjestelmä rakentuu

  1. Tuotekartoitus työmaalla, jonka yhteydessä teemme tarvittaessa kosteusmittauksen.
  2. Kartoituksen jälkeen toteutamme määrälaskennan.
  3. Koulutamme asentajat yleisesti järjestettävissä koulutuksissa, tai kohteessa työn alkaessa.
  4. Toimitamme tarvikkeet sovitun aikataulun mukaisesti suoraan kohteeseen.
  5. Hyvitämme ylimääräiset myyntikelpoiset pakkaukset 

BestLevelistä sanottua:

Rakennus Omera Oy on tyytyväinen PCI tuotteiden toimivuuteen ja BestLevel Oy:n palvelujärjestelmään   

Rakennus Omera rakensi Keravalla Palosenkadulle 2 kerrostaloa. Kylpyhuoneiden tasoitus-, vedeneristys-, laatoitus- ja saumaustyöt toteutti aliurakoitsija. Tarvikkeet Omera hankki BestLevel Oy:ltä.  

Vastaavatyönjohtaja Sami Saarentauksen kommentit työn valmistuttua:

 

”Tässä kohteessa PCI tuotteet mahdollistivat sen, että vesieristystyöt voitiin toteuttaa primeroinnista lopulliseen vedeneristyspintaan samana päivänä. Laatoittaja pääsi aloittamaan seuraavana päivänä laatoitustyöt. Tarvikkeiden hallinta oli helppoa ja siihen ei tarvinnut puuttua ollenkaan. BestLevelillä oli tieto ja he hallitsivat projektin kokonaisuutena hienosti. Lisäksi BestLevel järjesti asentajille koulutuksen työn alkaessa ensimmäisen kylpyhuoneen osalta, jolloin koulutus ei hidastanut työn etenemistä. Hyvä asia oli myös se, että koulutuksesta asentajat saivat sertifikaatin PCI vedeneristysjärjestelmälle. Asentajien palaute tuotteiden toimivuudesta oli myös todella positiivinen.Tulen jatkossakin hyödyntämään BestLevelin palvelujärjestelmää.”

          

BestLevel Oy | Kiitoradantie 9, 01530 VANTAA
Ma - Pe Klo 7.00 - 16.00