Pro vedeneristekynnys

Vedeneristekynnykset ovat tarkoitettu kylpyhuoneisiin ja tiloihin, joissa on lattiakaivo ja vesieristys. Se mahdollistaa vedeneristeen nousun lattiapinnasta suositusten mukaisesti. Kynnys mahdollistaa myös uivan parketin tai laminaatin elämisvaran, mutta sitä voi käyttää, vaikka vastakkaisella puolella olisi laatta tai vastaava.

Vedeneristekynnykset ovat tammea ja niitä on saatavana lakattuna tai valkolakattuna (vahva valkolakkaus).

Nykysuositusten mukaan kylpyhuoneissa ja muissa tiloissa, joissa on lattiakaivo, on vedeneristeen noustava jatkuvana vähintään 15 mm. valmiista lattiapinnasta. Ovenkynnys saa molemmin puolin lattiaa korottua vain 20 mm. Määräys (RakMk F1) 2.1.2.

Kosteaan tilaan suunniteltu vedeneristekynnys mahdollistaa toimivan vedeneristyksen. Pro Vedeneristekynnyksen pintaosa on mahdollista vaihtaa, jos se on kiinnitetty ruuvilla.

Uudiskohteissa kosteantilan vedeneristeiden ja kynnyksen asennus voidaan tehdä aikaisemmin ja pintakynnys kiinnittää vasta, kun tiedetään mikä lattiamateriaali tilaan laitetaan. Pintakynnyksiä on saatavissa useille erikorkuisille lattiamateriaaleille lakatusta tai valkolakatusta tammesta, sekä erikoistilauksesta muista jalopuista. Pintakynnykset saatavissa myös käsittelemättömästä tammesta, jolloin sen voi käsitellä haluamalla tavalla.

Pro vedeneristekynnys 22 x 120 valmistettu tilauksesta asiakkaan lattiamateriaalista (8 mm laminaatti). Erikoisvalmisteisten vedeneristekynnysten minimierä on 50 kpl. Hintatiedot tarjousten mukaan.

Mahdollistaa vedeneristeen nousun lattiapinnasta suositusten mukaisesti.

Kynnyksen korko on määräysten mukainen.

Ovikarmi asennetaan kynnyksen päälle, jolloin se on paremmin kosteudelta suojassa.

Kosteaan tilaan saadaan ilmanvaihtoon tarvittava tuuletusrako.

Kynnys mahdollistaa uivan parketin tai laminaatin elämisvaran.

Suomessa valmistettu, aito jalopuukynnys. PRH Hyödyllisyysmallisuojattu tuote

Scroll to Top