banneri_2000x600
Euroshrink tuotteet
bestlevelbanneri_1600x600
Uutuus - BestWasher, kotimainen saumaussienien pesulaite
Seccoral-banner
Vedeneristeratkaisu jatkuvasti kosteaan tilaan
nanofugpremium-banner
Premium luokan saumauslaasti kaikille laatoille ja luonnon kiville
etusivuluokkakuva-banner
PCI -tuoteperhe
barraflame-banner
Edustamme Suomessa ETA hyväksyttyä BARRAFlame palokatkojärjestelmää

Tervetuloa BestLevelin verkkopalveluun!

  • Euroshrink tuotteet

    Euroshrink tuoteperhe sisältää laajan valikoiman PVC, alumiini ja RST profiileja eri tarkoituksiin. Tuoteperhe sisältää myös RST lattiakaivot, itseliimautuvat mosaiikkilaatat ja laatoitustyökalut. Järjestelmä tuo ratkaisun lähes jokaiseen tarpeeseen. Tutustu Euroshrink tuotteisiin...

  • PCI märkätilakynnys- ja karmiratkaisut

    Vedeneristekynnykset ja märkätilakarmit ovat tarkoitettu kylpyhuoneisiin ja tiloihin, jotka vedeneristetään. Järjestelmä mahdollistaa vedeneristeen nousun lattiapinnasta vaatimusten mukaisesti. Lisäksi seinien vedeneristys saadaan helposti ja siististi toteutettua märkätilakarmiin PCI vedeneristysjärjestelmällä. Kynnys mahdollistaa myös uivan parketin tai laminaatin elämisvaran, mutta sitä voi käyttää, vaikka vastakkaisella puolella olisi laatta tai vastaava

  • Sisätilojen vedeneristys - ja laatoitus

    Laatoitus- ja vedeneristysjärjestelmää voidaan käyttää kaiken tyyppisten keraamisten laattojen asentamiseen niiden koosta ja painosta riippumatta. Pääasiallinen käyttöalue on kotona, erityisesti suihku- ja kylpyhuoneissa.

Palvelemme rakennusliikkeitä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä

Palvelumme

PCI-tuoteperhe

Tuotevalikoimastamme löydät ratkaisut niin pohjustukseen, tasoitukseen, vesieristykseen, laattojen kiinnitykseen kuin saumaukseenkin. Meiltä löydät tuotteet myös luonnonkivilaatoille. PCI-tuoteperheen tuomien ominaisuuksien avulla rakennushankkeen aikataulua pystytään olennaisesti tehostamaan. BestLevel Oy edustaa PCI-tuoteperhettä Suomen markkinoilla. Lue lisää.

Tuote sertifikaatit

ETAG 026 Pääosa rakennustuotteiden CE-merkinnöistä tapahtuu tuotestandardien mukaisesti. Jos harmonisoitua tuotestandardia ei ole tai tuote poikkeaa standardista, on CE-merkintä mahdollinen eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) avulla. Lue lisää.

ETAG 022 Pääosa rakennustuotteiden CE-merkinnöistä tapahtuu tuotestandardien mukaisesti. Jos harmonisoitua tuotestandardia ei ole tai tuote poikkeaa standardista, on CE-merkintä mahdollinen eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) avulla. Lue lisää.

Palveluauto Tatu

Huolehdimme ammattikäyttäjien vedeneristys- ja laatoitustuotteiden hallinnasta. Palvelun tavoitteena on minimoida yrityksesi tarvikkeiden hankkimisesta aiheutuvia kokonaiskustannuksia, sekä vapauttaa hankkimiseen käytettyä aikaa itse tuottavaan työhön. Lue lisää.

Viimeksi lisätyt tuotteet

BestWasher pesulaite

BesWasher pesulaite on kehitetty saumaussienen helppoon sekä nopeaan pesuun. Työvaihe on ergonomisesti kevyt ja mielekäs. Saumaussieni pestään usein jolloin yksittäisiä pesutapahtumia kertyy runsaasti. BestWasher säästää aikaa ja tuottavuus paranee.

BestLevel

–alan ammattilaisille.

Ollaan yhteydessä

Ota yhteyttä

Tervetuloa ammattilaisten remonttikauppaan.