Euroshrink tuotteet

Euroshrink tuoteperhe sisältää laajan valikoiman PVC, alumiini ja RST profiileja eri tarkoituksiin. Tuoteperhe sisältää myös RST lattiakaivot, itseliimautuvat mosaiikkilaatat ja laatoitustyökalut. Järjestelmä tuo ratkaisun lähes jokaiseen tarpeeseen. Tutustu Euroshrink tuotteisiin!

PCI – märkätilakynnys ja -karmiratkaisut

Vedeneristekynnykset ja märkätilakarmit ovat tarkoitettu kylpyhuoneisiin ja tiloihin, jotka vedeneristetään. Järjestelmä mahdollistaa vedeneristeen nousun lattiapinnasta vaatimusten mukaisesti. Lisäksi seinien vedeneristys saadaan helposti ja siististi toteutettua märkätilakarmiin PCI vedeneristysjärjestelmällä. Kynnys mahdollistaa myös uivan parketin tai laminaatin elämisvaran, mutta sitä voi käyttää, vaikka vastakkaisella puolella olisi laatta tai vastaava. Lue lisää.

Sisätilojen vedeneristys- ja laatoitus

Laatoitus- ja vedeneristysjärjestelmää voidaan käyttää kaiken tyyppisten keraamisten laattojen asentamiseen niiden koosta ja painosta riippumatta. Pääasiallinen käyttöalue on kotona, erityisesti suihku- ja kylpyhuoneissa. Lue lisää.

Ulkotilojen vedeneristys- ja laatoitus

Laatoitus- ja vedeneristysjärjestelmää voidaan käyttää kaiken tyyppisten keraamisten laattojen asentamiseen niiden koosta ja painosta riippumatta. Ulkotiloissa käytettävä vedeneriste soveltuu jatkuvasti kostean alustan päälle. Lue lisää.

Lattiapinnoitukset

Lattiapinnoitteilla voidaan toteuttaa nopeasti siisti, kulutusta kestävä, pitkäikäinen ja helppohoitoinen lattiapinta. Lattiapinnoitusjärjestelmä sisältää erilaiset epoksi- ja polyuretaanipinnoitteet yksityisiin ja yleisiin tiloihin. Järjestelmistä löytyy ratkaisut myös ulkotilojen pinnoituksiin. Lue lisää.

Lattioiden ja seinien tasoitus

Lattioiden ja seinien tasoitus järjestelmää voidaan käyttää erilaisten alustojen tasaamiseen. Järjestelmä sisältää nopeasti kuivuvat ja kuitupitoiset tasoitteet. Järjestelmää voidaan käyttää ulkotiloissa sekä sisällä. Lue lisää.

Betonin korjaus

Betoninkorjausjärjestelmä DIN EN 1504 mukaisesti, ei kantaville rakenteille. Tärkein painopiste on saada nopea, käyttäjäystävällinen ja luotettava asennus. Järjestelmä sisältää tarvittaessa myös pintakäsittelyä varten suoja-aineen. Lue lisää.

Uima-altaat

Uima-altaan laatoitusjärjestelmä sisältää kaikki tuotteet, joita tarvitaan uima-altaiden ja säiliöiden optimaaliseen vedenpitävyyteen ja keraamisten päällysteiden asentamiseen, ottaen huomioon myös erilaiset veden ominaisuudet ja olosuhteet. Lue lisää.

Laivanrakennus

Laivanrakennusjärjestelmä sisältää laadukkaat tuotteet tasoittamiseen, eri materiaalien kiinnittämiseen sekä saumaukseen. PCI tuotteita on käytetty laivoissa laajasti eri maiden telakoilla ja esimerkiksi Saksassa yhteistyö Meyerin kanssa alkoi jo vuonna 1990. Lue lisää.

Palokatkojärjestelmä

BARRAFlame palokatkojärjestelmä yksinkertaistaa palokatkojen suunnittelun ja toteutuksen työmaalla. Järjestelmällä päästään helposti ja varmasti palotilanteessa toimivaan ratkaisuun. Tavoitteemme on tukea suunnittelijoiden työtä parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää.

Injektointi /kapselointi

Haitta-aineiden kapselointi- ja halkeamien injektointiratkaisut kaikkiin kohteisiin Lue lisää.

Askeläänieristysjärjestelmä

PCI Polysilent askeläänieristysjärjestelmä on erittäin monikäyttöinen ja sillä on erinomainen äänenvaimennuskyky ohuesta paksuudesta huolimatta. Järjestelmä ei juurikaan korota alustaa, jonka vuoksi se soveltuu loistavasti myös saneerauskohteisiin. Lue lisää.

Palvelemme rakennusliikkeitä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä

Palvelumme

PCI-tuoteperhe

Tuotevalikoimastamme löydät ratkaisut niin pohjustukseen, tasoitukseen, vesieristykseen, laattojen kiinnitykseen kuin saumaukseenkin. Meiltä löydät tuotteet myös luonnonkivilaatoille. PCI-tuoteperheen tuomien ominaisuuksien avulla rakennushankkeen aikataulua pystytään olennaisesti tehostamaan. BestLevel Oy edustaa PCI-tuoteperhettä Suomen markkinoilla. Lue lisää.

Tuote sertifikaatit

ETAG 026 Pääosa rakennustuotteiden CE-merkinnöistä tapahtuu tuotestandardien mukaisesti. Jos harmonisoitua tuotestandardia ei ole tai tuote poikkeaa standardista, on CE-merkintä mahdollinen eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) avulla. Lue lisää.

ETAG 022 Pääosa rakennustuotteiden CE-merkinnöistä tapahtuu tuotestandardien mukaisesti. Jos harmonisoitua tuotestandardia ei ole tai tuote poikkeaa standardista, on CE-merkintä mahdollinen eurooppalaisen teknisen hyväksynnän (ETA) avulla. Lue lisää.

Palveluauto Tatu

Huolehdimme ammattikäyttäjien vedeneristys- ja laatoitustuotteiden hallinnasta. Palvelun tavoitteena on minimoida yrityksesi tarvikkeiden hankkimisesta aiheutuvia kokonaiskustannuksia, sekä vapauttaa hankkimiseen käytettyä aikaa itse tuottavaan työhön. Lue lisää.

Viimeksi lisätyt tuotteet

PCI Pecitape silent
Askeläänieristys
05.05.2020
PCI Polysilent Premium
Askeläänieristys
05.05.2020
PCI Elritan 100
Tiivistysmassat
16.03.2020
PCI Flexmörtel S1 Rapid
Laattojen kiinnitys
29.11.2019
PCI Pecilastic W
Vedeneristys
31.05.2019

BestWasher -pesulaite

BesWasher pesulaite on kehitetty saumaussienen helppoon sekä nopeaan pesuun. Työvaihe on ergonomisesti kevyt ja mielekäs. Saumaussieni pestään usein jolloin yksittäisiä pesutapahtumia kertyy runsaasti. BestWasher säästää aikaa ja tuottavuus paranee.

          

BestLevel Oy | Kiitoradantie 9, 01530 VANTAA
Ma - Pe Klo 7.00 - 16.00